STJÄRNENÄTTER


Sofia Karlsson är utan tvekan en av landets mest älskade musiker. Hennes sång och musik har landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet, vilka alltid fyller bänkraderna på hennes turnéer genom Sverige. Hon tog hela svenska folket med storm med sina Dan Andersson tolkningar.
Martin Hederos magiska toner har klingat i vitt skilda konstellationer så som Soudtrack of our Lives och Ton bruket. Han har liksom Sofia gjort soloinspelningar och är just nu bl.a aktuell med musiken till dramaserien Den tunna blå linjen. 
Sofia Karlsson och Martin Hederos har under åren blivit en kär tradition på de svenska julkonsert-scenerna. I sitt landskap av glitter och näver, kommer denna dynamiska duo spela i Ockelbo Kyrka den 4 december 2022.
Wij Trädgårdskök erbjuder traditionella jultallrikar i samband med konserten, öppet 13.00 - 18.00. Boka bord 0297 - 76 33 07. Välkomna!

”Höjdpunkterna är så många, men ”O helga natt” i rent överjordiskt framförande är tvunget att nämna.”5/5 Östersunds-Posten

”En slösaktigt begåvad duo ringar in vad årets största högtid alltid borde handla om.” Aftonbladet

Vi går alla hem med värme i bröstet. “Sofia sjunger med spröd röst och nynnar emellanåt, som om hon vore i trans. Det är … vackert.” Hallands Nyheter

”En blivande klassiker”, Dagens Nyheter

Köp biljett här

Konserten arrangeras av Wij Trädgårdars arrangörsförening