VILT VARJE DAG!


Vill du lära dig hur du gör det vilda gröna till vardagsmat? Välkommen till en växtvandring och workshop med Lisen Sundgren, expert på örter som inspirerat tusentals människor att ge sig ut i naturen för att samla vilda ätliga växter. Låt dig inspireras till att äta något vilt varje dag: för en nytändning i köket, för bättre hälsa, för en roligare vardag och som del i en hållbar livsstil. 

Lördag 3 juni
11.00 Samling vid Ateljén för växtvandring
12.30 Workshop i Ateljén. Vi får lära oss några enkla metoder för att ta vara på det färska vilda: smörgåstillbehör, örtsalt, örtte och så gör vi vår egen lunchfika med det vilda gröna! 

Lisens böcker kommer att finnas till försäljning för den som är intresserad: Äta vilda växter, Vildvuxet och Det vilda köket. 

Vill du läsa mer: www.lifebylisen.com

Kostnad: 500 kr

Biljetter bokas via tickster.com  

Lisen Sundgren har under årens lopp inspirerat tusentals människor att ge sig ut i naturen för att samla vilda ätliga växter och skapa en ny relation med naturen, genom bland annat sina böcker, kurser, Skogsbad, TV och radio. 
Hon har samarbetat med flera av Sveriges främsta kockar och varit med om att ge växter som maskrosor, svinmålla, myskmadra och pilört en ny status inom gastronomin. 
Hennes ört-karriär formades bland annat på Rosendals Trädgård och hon har flera gånger gästat Wij trädgårdar för att hålla kurser och vandringar. 
Nu kommer hon tillbaka till Wij för att inspirera till en Vildare vardag - välkommen att boka din biljett för att lära dig använda det vilda goda gröna!