JOBBA HOS OSS
Wij Trädgårdar ligger i Ockelbo och är ett centrum för nordisk trädgårdskultur. Här finns visningsträdgårdar, trädgårdsutbildning, restaurang, café, hotell, konferensverksamhet och trädgårdsbutik. 
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt. 
Välkommen att skicka din ansökan med CV till: [email protected]

KOCK
Omfattning: Deltid/heltid Varaktighet: maj-sep Anställningsform: Säsongsarbete
Kvalifikationer Husman, à la carte
Utbildning: Eftergymnasial kockutbildning, 2 år eller längre
Språkkrav: Svenska 
Om jobbet: Du som söker har erfarenhet av både varm- och kallkök, husman och a la carte-matlagning och gillar att laga ekologiskt, vegetariskt och med närproducerade råvaror.
Vi tror att du är en glad person som har lätt för att samarbeta med andra och att du är lösningsorienterad. Du ser inga hinder utan möjligheter och har höga ambitioner samt känsla för service. Jobbet innebär både dagar och kvällar, vardag och helg.
Övernattning vid behov kan ordnas.
Din ansökan med CV vill vi att du skickar till: [email protected] så snart som möjligt.

KALLSKÄNKA
Omfattning: Heltid Varaktighet: juni-september Anställningsform: Säsongsarbete
Kvalifikationer: För att komma i fråga för tjänsten behöver du några års erfarenhet av kök/kallskänka. Arbetslivserfarenhet är meriterande. Språkkrav: Svenska
Om jobbet: Som kallskänka kommer dina arbetsuppgifter att bl.a. göra sallader, kalla såser, smörgåsar, viss bakning. Vi arbetar mycket ekologiska och närproducerade råvaror.
Vi tror att du är en glad person som är stresstålig och flexibel och har lätt för att samarbeta med andra och att du är lösningsorienterad. Du ser inga hinder utan möjligheter och har höga ambitioner. Dagtid, vardag och helg. Är du den vi söker? Då är du välkommen med din ansökan. Din ansökan med CV vill vi att du skickar till: [email protected] så snart som möjligt. 

SERVITRIS / SERVITÖR
Omfattning: Deltid/heltid Varaktighet: mars-september Anställningsform: Säsongsarbete
Kvalifikationer: För att komma i fråga för tjänsten behöver du några års erfarenhet av restaurangbranschen. Arbetslivserfarenhet är meriterande, samt kassavana och erfarenhet av bokningsprogram.
Språkkrav: Svenska och engelska
Om jobbet: På Wij Trädgårdskök vill vi fortsätta vår goda service, och vill förstärka vårt kreativa team inför kommande säsong. Vi söker dig med erfarenhet inom restaurangyrket med känsla för god gästservice.
Tjänsten är en säsongsanställning, mars till september, schemalagt arbete, både dag, kväll, vardag och helg. Färre timmar mars-maj.
Är du ansvarsfull och brinner för service & mat i kombination? Du behöver kunna arbeta i grupp men även självständigt. Att vara ansvarsfull och stresstålig är viktiga egenskaper. Är du den vi söker? Då är du välkommen med din ansökan. Din ansökan med CV vill vi att du skickar till: [email protected] så snart som möjligt. 

DISKPERSONAL
Omfattning: Deltid ca 50 % tjänst Varaktighet: juni-september Anställningsform: Säsongsarbete 
Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet är meriterande. Språkkrav: Svenska. Engelska är meriterande 
Om jobbet:
Du blir vår viktigaste kugge i restaurangen. Är du ansvarsfull och stresstålig samt har god organisationsförmåga, då är det här jobbet för dig. Arbetet är tänkt att starta i början av juni-september, ca 50 % tjänst. Är du den vi söker? Skicka din ansökan med CV till: [email protected] så snart som möjligt. FRUKOST OCH HOTELLSTÄD
Kombinerad frukost och städmedarbetare Omfattning: Deltid ca 50 % tjänst Varaktighet: juni-september
Anställningsform: Säsongsarbete Kvalifikationer: För att komma i fråga för tjänsten behöver du några års erfarenhet av restaurangbranschen. Arbetslivserfarenhet är meriterande, samt kassavana och erfarenhet av bokningsprogram Språkkrav: Svenska och engelska
Om jobbet: Detta är en kombinationstjänst. Vi söker dig som vill möta våra gäster med ett gott värdskap på morgonen genom att servera våra hotellgäster frukost för att sedan ta hand om städning av hotellet. Vi söker dig med erfarenhet inom restaurang och städyrket med känsla av god gästservice. Wij Trädgårdshotell har 6 rum som ofta är fullbelagda under sommarsäsongen. Städning kan också bli aktuellt i vårt konferensboende Raggsocka Logi. Är du ansvarsfull och stresstålig samt har god organisationsförmåga, flexibel, noggrann samt har sinne för detaljer är du välkommen med din ansökan. För oss är det också minst lika viktigt att du har ett serviceinriktat arbetssätt och att du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete. Tjänsten är en säsongsanställning, juni till september, schemalagt arbete, dagtid, vardag och helg. Din ansökan med CV vill vi att du skickar till: [email protected] så snart som möjligt